Familiehunden, som næsten alle kan lide

Der er utallige forskellige hunderacer i verden, og der er stor forskel mellem hver evig eneste af dem, både fysisk og psykisk. En af de mest bemærkelsesværdige og elskede racer er Staffordshire bull terrieren. Det er en ægte familiehund, som ingen kan have noget imod. Det er en familieegnet, kærlig og aktiv hund, som virkelig er indbegrebet af ordene ”hunden er menneskets bedste ven”. Du kan læse mere om den her: https://staffordshire-bull-terrier.dk/

Den evigt stædige hund

Ligesom der er hundredvis af forskellige hunderacer, så er hver enkelt hund inden for sin race også forskellig. Dog har næsten alle Staffordshire bull terriers det til fælles, at de kan vise sig at være rigtig stædige. Det kan være både at være en god og dårlig ting for en familie.

Stædigheden kan vise sig at være perfekt, når hunden skal trænes. Den vil nemlig betyde, at hunden ofte vil blive ved og ved med at træne, kun for at gøre sin ejer glad. Stædigheden vil også betyde, at så snart hunden er blevet trænet op til at gøre forskellige ting, eller lade være med at gøre andre, så vil den for evigt huske og overholde de regler, som den kender.

Det kan dog også vise sig at være en negativ ting, at hunden ikke ændrer sine vaner. Det kan nemlig betyde, at er den ikke trænet ordentligt, så kan det være rigtig svært at rette op på nogle af dens dårlige tendenser. Dermed er det rigtig vigtigt at træne hunden op, så den ikke bliver for egenrådig. Det er heldigvis ikke svært, og så snart den har lært, at ejeren mener det, når han siger stop, så vil der ikke være nogen problemer der.

Familiehunden, som elsker alle

Det er dog ikke kun en stædig hund, men også en rigtig kærlig hund. En hund, som ikke bare vil gøre næsten hvad som helst for at gøre sin ejer glad, men også en hund, som vil elske hele sin familie. Det er nemlig også en rigtig social hund, så den kan også være god i en familie med små børn.

Her er det bare vigtigt at huske, at det er en meget aktiv hund. Det betyder, at den kan lege meget længe, men også at den kan blive en smule vild, når den først får det rigtig sjovt. Det vil ikke være noget problem i en familie med nogle ældre børn, men så længe børnene er små, skal man lige holde et vågent øje på deres leg.

Det meget høje aktivitetsniveau er også noget, som man skal være opmærksom på. Hunden har nemlig godt af at lege og træne dagligt, så den kan få brugt noget af alt sit krudt. Der er dog det problem, at hundens indbyggede stædighed ofte kan få hunden til at ignorere sine grænser. Hvis man kobler den tætpakkede krop sammen med den hårde motion, kan hunden nemlig ende med at overophede, og det er et problem, for den har meget svært ved at slippe af med varmen igen.